Byggtorget logoByggtorget logo
Soverom med seng, nattbord i eik og veggplater soverom.Soverom med seng, nattbord i eik og veggplater soverom.
Soverom med seng, nattbord i eik og veggplater soverom.Soverom med seng, nattbord i eik og veggplater soverom.

Veggplater til soverom

Veggplater gjør det enkelt å pusse opp soverommet. Få inspirasjon her!

Det trenger ikke å ta lang tid å bygge eller fornye soverommet. Med veggplater kan du få unna soveromsprosjektet på en helg.

Du får både glatte veggplater, finérplater, panelplater og spileplater som er enkle å montere. Platene kan du få ferdigmalte eller ferdiggrunnet, og du får også veggplater som er klare for tapetsering.

Her får du inspirasjon til bruk av veggplater på soverommet:

Her finner du oss

Hos Byggtorget får du lokal kompetanse og kyndig veiledning fra hyggelige fagfolk. Vi har tilgang til nesten alt du måtte trenge av byggevarer – resten kan vi skaffe. Ingen er på flere steder i Norge og kjenner landet bedre enn oss i Byggtorget!

Lyse veggplater soverom.Lyse veggplater soverom.
Smartpanel veggplater soverom i fargen Organic Red.Smartpanel veggplater soverom i fargen Organic Red.

Bilder over: Her ser du glatte veggplater fra Huntonit Proff Vegg og Smartpanel Trend. Foto: Huntonit/Byggma

Veggplater soverom

Med veggplater kan du få nytt soverom i en fei. Dersom du ønsker en helt slett vegg, bør du ta en kikk på Smartpanel Trend, som kommer i flere forskjellige farger. Dette er ferdigmalte plater, slik at du får en enklest mulig jobb med å pusse opp rommet.

Også ferdig grunnede veggplater er et godt alternativ for deg som vil velge farge selv.

Huntonit Proff Vegg

Huntonit Proff Vegg er en trebaserte veggplate som kan monteres listefritt, og gir glatte kvalitetsvegger på rekordtid. Platene er ferdig grunnet.

Huntonit Proff Vegg er kortreiste og miljøvennlige veggplater som er produsert av norsk skog, og anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund.

Les også: Slik monterer du veggplater

Soverom med Walls2Paint veggplater malt i fargen 11175 Adventure fra Jotun.Soverom med Walls2Paint veggplater malt i fargen 11175 Adventure fra Jotun.
Veggplater soverom Walls4You med tapet med tredekor.Veggplater soverom Walls4You med tapet med tredekor.

Bilder over: Med veggplater fra Walls2Paint og Walls4You er det ikke noe problem å fornye stilen på soverommet i løpet av helgen. Foto: Walls2Paint & Walls4You

Veggplater for maling og tapet

Mange velger å bruke gipsplater når de ønsker seg slette vegger, og det har vært særlig mye brukt i nybygg de siste tiårene. Et godt alternativ til de klassiske gipsplatene som trenger sparkling i skjøtene, er Walls2Paint og Walls4You.

Dette er veggplater i spon som er klare for maling eller tapetsering umiddelbart etter montering. Låseprofilen føyer platene veldig tett sammen, og du får nærmest usynlige skjøter. Hver plate er 60 centimeter bred, og dekker derfor et stort areal.

Malt smartpanel panelplater soverom i blått og beige.Malt smartpanel panelplater soverom i blått og beige.
Stue med grå lenestol i hjørne av soverom og panelplater soverom fra smartpanel.Stue med grå lenestol i hjørne av soverom og panelplater soverom fra smartpanel.

Bilder over: Over ser du Smartpanel med perlestruktur i fargen dempet blå, og v-fas 7 i skoggrønn. Foto: Byggma

Panelplater soverom

Ønsker du deg en ferdig overflatbehandlet panelvegg? Da er Smartpanel et godt alternativ. Disse MDF-platene monteres raskt med et klikksystem som er spesielt utviklet for å gi tette skjøter og skjult innfesting.

Byggtorget tilbyr et stort utvalg av mønstre, farger og overflater i ulike stiler.

Smartfiner veggpanel

Garderobe i soverom med veggplater soverom smartfiner i eik på veggene.

Bilde: Her ser du Smartfiner eik. Foto: Smartpanel/Byggma

Smartfiner er panelplater som består av en høykvalitets kjerne med Huntonit Proff Vegg, og Smartpanel på front og bakside.

Smartfiner kommer i fem varianter eksklusiv eikefiner, to varianter med finér av furu og to varianter med finér av bjørk. Veggplatene leveres med klikklås som gir tette skjøter og skjult innfesting.

Spilevegg soverom i mørk eik.Spilevegg soverom i mørk eik.
Spileplate soverom i japandi-stil med spilevegg bak sengen.Spileplate soverom i japandi-stil med spilevegg bak sengen.

Bilder over: Soverom med spilevegg får raskt et mer eksklusivt uttrykk. Foto: ProTre & iStock

Spilevegg soverom

Et annet alternativ til soverommet er veggplater med spiler i heltre. Det er typisk noe du bruker på en fondvegg eller på en del av veggen for å bryte opp litt og skape en spennende effekt. Du kan også bruke spileplater som sengegavl på soverommet.

Les også: Spilevegg: Alt du trenger å vite

Hos Byggtorget får du blant annet kjøpt eikespiler som er ferdig montert på svarte MDF-plater. Spileplatene leveres i 2,40 m høyde og i bredde opptil fem meter, og kommer i ulike farger.

Spileplatene fra Fritzøe Engros har også lyddempende egenskaper, fordi den består av MDF-lameller montert på en akustikkplate.

Kampanjebilde

Se alle våre kampanjer

Kampanjen gjelder fra 20. oktober til 10. november

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes.

Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet

Bilde av Jonas Lad hos Byggtorget Ring Bygg